ULTIMA ORA – OUG-ul privind modificările la Codul Fiscal – se va aproba în ședința de Guvern de mâine (ora 15)

1
265

Dupa cum am precizat si ieri, vineri am postat pe grupul – Contabili pe Facebook – stirea potrivit careia Guvernul urma sa se intalneasca la ora 14:00 (in ziua de vineri) pentru adoptarea OUG-ului de modificare a Codului Fiscal, ce urma sa aduca noutati importante pentru 2018.

Despre proiectul de OUG am detaliataici, aici si aici.

NOU (08.11.2017) – Guvern – s-a modificat Codul Fiscal în sensul transferului sarcinii fiscale a obligațiilor privind contribuțiile sociale obligatorii datorate de angajator la angajat – click aici

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Desi reluam precizarea, fiind corect sa mentionam si istoricul, va aducem aminte ca – chiar pe site-ul Guvernului era mentionata sedinta, insa fara detalii cu privire la actele normative ce urmau a se adopta. Dupa ora 14:00, sedinta de Guvern nu a mai avut loc, aceasta fiind reprogramata in ziua de luni, 06.11.2017, insa ieri am observat ca pe site-ul Guvernului nu a mai fost mentionata vreo sedinta in sensul aprobarii OUG, poate si datorita opiniei Consiliului Fiscal asupra proiectului de OUG pentru modificarea și completarea Codului Fiscal, publicata de aceasta institutie vineri – detalii despre aceasta avand aici – LINK – in articolul publicat de noi sambata.

Dupa cum va precizam inca de ieri – nu trebuie sa stam linistiti, deoarece se pare ca miercuri va avea loc o noua sedinta de Guvern. Iata declaratiile PM.

Sursa video – stiripesurse.ro (Facebook)

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Anunțuri publicitare

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.