ATENȚIE – nu uitați de evaluarea anuală obligatorie a salariaților la final de 2017 (BONUS – model fisă evaluare anuală)

2
870

Dupa cum stiti, in conformitate cu prevederile Legii nr. 53/24.01.2003privind Codul Munciitext integral aici – la sfarsitul fiecarui an (deci si in 2017) trebuie realizata evaluarea performantelor profesionale ale salariatilor ce fac parte din efectivul de personal al angajatorului (SRL/SA/PFA, etc.).

Evaluarea se realizeaza pentru a urmari indeplinirea obiectivelor fixate prin contractul individual de munca sau prin fisa postului. Evaluarea anuala presupune intocmirea unor documente, respectiv a unor fise cu privire la evaluarea salariatilor, documente pe care trebuie sa isi puna semnatura si evaluatorul si persoana evaluata d.p.d.v. profesional. – care se pastreaza la dosarul salariatului in cauza.

In acest sens, pentru rata evaluarea la final de an 2017, va supunem atentiei modelul unei fise de evaluare structurata in 8 puncte principale, insa in document gasiti si detalii cu privire la:

– semnificatia calificativelor obtinute in urma evaluării performantelor salariatilor
– procedura privind evaluarea performantelor profesionale

PENTRU A DESCARCA MODELUL (editabil) DE FISA – CLICK AICI

ATENTIE:

– CRITERIILE DE EVALUARE TREBUIE SA CORESPUNDA CU CELE DIN FISA DE POST. IN ACEST SENS, ACTUALIZATI FISELE DE POST CONFORM CRITERIILOR DIN MODEL
– un alt model de Fisa de Evaluare gasiti pe grupul de Facebook – click aici

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Articolul precedentPlata defalcata a TVA (split TVA) – recapitulare resurse utile pentru contabili și nu numai (legislație, sinteze, exemple, știri, etc.)
Articolul următorTaxare inversă livrare transformatoare electrice – scoase din funcțiune ca deșeuri și vândute

2 COMENTARII

  1. Bună ziua dacă nu am primit de la șefa ierarhica evaluarea cu notarea spre semnare pentru anii 2015,2016,2017,2018 cui ma adresez ce as putea face? Eu am făcut o cerere către RU și aștept. Dacă acum maslueste fisele și îmi da un calificativ slab pt ca nu ma agreează cum dovedesc eu ca timp de 4 ani nu am primit nimic? Dau în judecata?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.