OPANAF 2935/2017 – a fost modificată Declarația 100 (Monitorul Oficial 812/2017)

0
441

Va informam pe aceasta cale ca, in Monitorul Oficial nr. 812 din 13 octombrie 2017, a fost publicat Ordinul preşedintelui ANAF nr. 2935 din 11 octombrie 2017 privind modificarea şi completarea Ordinului preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 587/2016 pentru aprobarea modelului şi conţinutului formularelor utilizate pentru declararea impozitelor şi taxelor cu regim de stabilire prin autoimpunere sau reţinere la sursă.

Precizări suplimentare (TEXT INTEGRAL MAI JOS) – via AJFP Dambovita (cu multumiri de la noi pentru posibilitatea preluarii):

– A fost modificată Declaraţia 100 în vederea aplicării prevederilor art. 90 alin. (4) din Codul de procedură fiscală;

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

– Astfel, în situaţia îndeplinirii de către succesorii contribuabililor care şi-au încetat existenţa a obligaţiilor fiscale aferente perioadei în care aceştia au avut calitatea de subiect de drept fiscal, succesorii vor bifa rubrica «Declaraţie depusă potrivit art. 90 alin. (4)» şi vor completa codul de identificare fiscală al succesorului. De asemenea, la secţiunea «Date de identificare a contribuabilului/plătitorului», la rubrica «Cod de identificare fiscală» se va înscrie codul de identificare fiscală al entităţii care şi-a încetat existenţa.

PENTRU A DESCARCA ORDINUL 2935/2017 – CLICK AICI

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Articolul precedentOPANAF 2927/2017 – procedura şi condiţiile de aprobare a transferului sumelor din contul de TVA (mecanism split TVA)
Articolul următorImpozitarea bacșișului – răspuns oficial de la Ministerul Finanțelor Publice (NEWS)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.