AcasăTVA - modificari si noutatiDescarcă gratuit - fișier ajutor calcule zilnice - pentru cei care optează...

Descarcă gratuit – fișier ajutor calcule zilnice – pentru cei care optează pentru sistemul „split TVA”

Multumita colegilor de pe grupul – Contabili pe Facebook (Tzica Eugen) – va supunem atentiei un fisier foarte util pentru cei care opteaza pentru trecerea la sistemul privind plata defalcata a TVA (split TVA), incepand cu 01.10.2017.

Pentru optiune, trebuie sa folositi Formularul (086) „Notificare privind opțiunea de aplicare a mecanismului de plată defalcată a TVA“detalii aici. RUGAMINTE – SEMNALIZATI-NE APARITIA FISIERULUI PE ALTE SITE-URI, FARA PRECIZAREA GRUPULUI DE FACEBOOK CA SI SURSA – CONSIDERAM CA ASA ESTE CORECT PENTRU COLEGII DE ACOLO.

PENTRU A DESCARCA FISIERUL (SPLIT TVA) – CLICK AICI

RECOMANDARILE COLEGULUI NOSTRU DE PE GRUP – Pe scurt, completam numai campurile cu gri. Primul lucru…data din stanga sus. Nu are importanta ziua, ci doar luna si anu’, am evidentiat prin culori, zilele de sambata si duminica, basca… Sarbatorile legale (cei drept e valabil pt 2017). Mai departe…completam de manuta…tva incasat /tva colectat. Pentru achitare in tabelul de algoritm, completam inati o Ipotetica data de plata (daca nu o completam, nu se activeaza formula din campul urmator), dupa care ne jucam in celulele aferente „De La” si „Pana La”. Si…avem grija sa nu depasim termenul ala de sapte zile (practic noi vom lucra cu sase zile in a saptea facand plata)…atentie si la sambete duminici..basca sarbatori legale (evidentiate colorat).

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!