Concluzie la nivel de firma – este MAI RENTABIL sa “accept” plata contribuțiilor noi pentru timp parțial, decât sa transform CIM-ul într-un contract de 8 h

De pe grupul – Salarizare, Resurse Umane, Codul Muncii – va redam concluziile colegilor cu privire la modificarile aduse de Ordonanţa Guvernului Romaniei nr. 4/20.07.2017 – pentru modificarea şi completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal .

Colegul Ion Paturca este de parere ca (n.r. – avem aceeasi parere) – pentru angajator este mai rentabil sa rămână la contractul de 2/4/6 ore. Practic este mai eficient ca firma sa “accepte” plata contribuțiilor noi pentru timp parțial, decât sa transforme CIM-ul într-un contract de 8 h.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA “Abonează-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Acest aspect reiese si din calculul de mai jos, facut in baza materialului elaborat de CECCAR Suceava, prezentat si de noi aici – LINK.

Click pe poza – pentru detalii extinse.