Vino și tu alături de cei peste 11.000 de colegi de pe grupul „Contabili pe Facebook” (grup discuții contabil-fiscale)

2
244

Grupul nostru de Facebook dedicat contabililor si denumit – Contabili pe Facebook – a depasit azi numarul de 11.000 de membri. Pe aceasta cale, dorim sa VA MULTUMIM (foarte, foarte, foarte mult) pentru interesul vostru pentru acest grup, pentru implicarea in promovarea post-urilor de acolo si pentru popularizarea acestuia.

DOAMNE AJUTA! ATENTIE – Daca dai click pe link-ul grupului – nu o sa il poti vedea decat daca esti membru acolo, insa daca il adaugi la prieteni pe colegul nostru – Contabil Principal – te va adauga el repede acolo. Am ales solutia asta pentru a scapa de spam si reclame… Pe bune!

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Nu uitati insa si de celelalte locuri de intalnire (online) ale noastre:

Pagina oficiala de Facebook – Contabili si resurse pentru ei (cu peste 32.324 de like-uri) – click aici
– Grupul „Salarizare, Resurse Umane, Codul Muncii” – pe Facebook – click aici
– Grupul de contabilitate contacafe_club link
– Grupul de pe LinkedInlink
– Contul oficial de Twitter al blogului – link
– Pagina de Google Pluslink
– Celalalt grup de pe Yahoo – link

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Anunțuri publicitare

2 COMENTARII

  1. Felicitari! Grupul ” Contabili pe Facebook” poate fi un grup important pentru societatea romaneasca. Prin intermediul acestui grup s-ar putea face voluntariat pentru implementarea legislatiei in randul celor interesati.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.