AcasăSalarizareUnde poți verifica calitatea de asigurat a unei persoane? Află de aici!

Unde poți verifica calitatea de asigurat a unei persoane? Află de aici!

Pe următorul link puteţi consulta PIAS (Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate) – cu privire la calitatea de asigurat a unei persoane. Speram sa va fie de folos.

Link-ul este – http://www.cnas.ro/page/verificare-asigurat.html . Introduceti CNP-ul si Numărul de verificare – si vă vor aparea detaliile dorite.

Ce este CID-ul ? – CID-ul reprezintă Codul de IDenitificare al asiguraţilor din PIAS (Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate) şi va fi inscripţionat pe Cardul Electronic de Asigurări de Sănătate (CEAS) sub numele “Cod de asigurat”.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA “Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

CID-ul este folosit la identificarea unică în sistem a persoanelor asigurate. Valoarea sa este generată pe baza CNP-ului. Mai jos se găsesc câteva resurse pentru dezvoltatorii de software, care pot fi folosite pentru generarea CID-ului din CNP.

Se poate genera valoarea CID-ului şi online pe acest portal în secţiunea Asiguraţi.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

1 COMENTARIU

  1. Eu apar ca asigurat desi nu mai sunt angajat din aprilie 2016 (nota: comentariu scris in iulie 2017). Prietena nu mai este studenta din iulie 2016, si ea apare ca asigurata. Nu m-as baza foarte mult pe acel site, pare ca bazele de date se actualizeaza foarte greu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!