AcasăNewsNoi reguli privind obligația folosirii ștampilei! Când intra în vigoare OUG nr....

Noi reguli privind obligația folosirii ștampilei! Când intra în vigoare OUG nr. 49/ 2017 ? (precizări oficiale noi)

ANAF aduce la cunoştinţa contribuabililor faptul că, în Monitorul Oficial al României nr. 507/ 30.06.2017 a fost publicată OUG nr.49/ 2017 pentru modificarea şi completarea OG nr.17/ 2015 privind reglementarea unor măsuri fiscal-bugetare şi completarea unor acte normative.

Ordonanţa în discuţie va intra în vigoare la data de 30 iulie 2017.

Începând cu această dată, nici persoanele fizice, nici persoanele juridice de drept privat şi entităţile fără personalitate juridică nu vor mai fi obligate să ştampileze contractele depuse, emise sau încheiate în relaţia cu instituţiile sau autorităţile publice.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

În acest context, în conformitate cu prevederile noului act normativ, solicitarea ştampilării declaraţiilor, cererilor, contractelor sau a altor documente sau înscrisuri de către o persoană din cadrul instituţiilor sau autorităţilor publice va fi considerată abatere disciplinară.

Mai trebuie subliniat faptul că obligaţia ştampilării rămâne valabilă în continuare pentru persoanele juridice de drept public.

Sursa (cu multumiri) – Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Brăila

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill


Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!

Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura