Model declarație și decizie anulare bon fiscal eronat – editabil și gratuit

0
13734

Va supunem atentiei – multumita colegei Draghici Georgeta de pe grupul Contabili pe Facebook – modelul in MS Word pentru declarație tastare bon fiscal eronat (parte superioara pagina) si decizie anulare bon fiscal eronat (semnata de administrator) .

RECOMANDARE (tot de la colega noastra) – la jumatatea paginii in dreapta pe locul gol lasat se capseaza bonul gresit sau copie xerox de pe el . In partea de jos a paginii scrieti cu pixul (exemplu – 5311=707 = – 100 lei si 5311=4427 – 19 lei) si semnati. In felul asta aveti pe 1 pagina tot ce cere legea : declaratie , decizie , copie bon fiscal si copie nota contabila.

PENTRU A DESCARCA MODELUL DE DECLARATIA SI DECIZIE (BON FISCAL ERONAT) – gratuit – CLICK AICI

ALTE PRECIZARI In registrul de casa intocmit de vanzator – se trece suma neta efectiv incasata. Doar in note contabile faceti total Z-ul zilei ca incasare si apoi storno bon gresit . Daca pe un bon fiscal sunt 3 pozitii : una gresita si 2 corecte intregul bon se anuleaza deoarece acel bon nu se poate da clientului . Se emite un alt bon cu 3 pozitii corecte .

UTIL – articole mai vechi:
– Solutie pentru cazul in care s-a tastat un bon fiscal gresit – CLICK AICI
– Corectarea unui bon fiscal eronat si anularea unui bon fiscal in caz de retur de marfa – info util – click aici

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Articolul precedentATENȚIE – acțiuni comune de control în domeniul transportului public de persoane (ANAF și IGPR)
Articolul următorSinteza săptămânii 03.07.2017 – 07.07.2017 – modele necesare în activitatea oricărui contabil, știri despre viitoarele controale, noutăți, etc.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.