Procedura de ștergere a contractelor dublate în Revisal – document înmânat de ITM societăților (oficial)

3
610

Multumita colegilor de pe grupul – Contabili pe Facebook – va supunem atentiei un document inaintat de ITM Timis unei societati, cu privire la procedura de ștergere a contractelor dublate în Revisal .

Documentul descrie 5 pasi ce trebuie avuti in vedere pentru corecta ștergere a contractelor dublate în Revisal. Potrivit colegilor de pe grup – daca faceti modificarile conform instructiunilor este in regula – deoarece in cazul lor, inspectorii ITM au incheiat procesul verbal fara nici o sanctiune si fara nici o masura de indeplinit. Speram sa va fie de folos.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

3 COMENTARII

  1. A se citi documentația „Raspunsuri_Registru.pdf” de pe site-ul Inspecței Muncii, paragraful/pct. „1.13. Radiere contracte dublate în baza de date centrală privind registrul”. (Numai pun nici un link pt. a nu mai fi șters comentariul meu, crezând că se face vreo publicitate, fără a se documenta administratorul site-ului mai întâi să vadă despre ce este vorba.)

  2. A se citi documentația „Raspunsuri_Registru.pdf” de pe site-ul Inspecței Muncii, paragraful/pct. „1.13. Radiere contracte dublate în baza de date centrală privind registrul”. (Nu mai pun nici un link pt. a nu mai fi șters comentariul meu, crezând că se face vreo publicitate, fără a se documenta administratorul site-ului mai întâi să vadă despre ce este vorba.)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.