AcasăDeclaratii anualeGhid fiscal (2017) al contribuabililor care intenționează sa redirecționeze 2% din impozitul...

Ghid fiscal (2017) al contribuabililor care intenționează sa redirecționeze 2% din impozitul pe venitul realizat în anul 2016

Pe site-ul oficial al ANAF a fost postata varianta 2017 a ghidului (11 pagini) ce se adresează persoanelor fizice care intenționează să redirecționeze 2% din impozitul pe venitul realizat în anul 2016, prin depunerea formularului 230 „Cerere privind destinația sumei reprezentând până la 2% din impozitul anual pe veniturile din salarii și din pensii” .

Pentru cei interesati, vi-l supunem atentiei in cele ce urmeaza – ACESTA CONTINAND SI MODELE COMPLETATE. Articol pe aceeasi tema – Depunerea Formularului 230 “Cerere privind destinația sumei reprezentând până la 2% din impozitul anual pe veniturile din salarii și din pensii” în 2017click aici.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!