Contabilitatea de gestiune și importanța soft-ului ales pentru o gestiune corectă și reală

0
226

Contabilitatea de gestiune sta la baza organizarii fiecarei entitati, în funcţie de specificul activităţii şi necesităţile proprii, având ca obiective principale următoarele:

– calcularea costurilor;
– stabilirea rezultatelor şi a rentabilităţii produselor, lucrărilor şi serviciilor executate;
– întocmirea bugetului de venituri şi cheltuieli pe feluri de activități, urmărirea şi controlul executării acestora în scopul cunoașterii rezultatelor şi furnizării datelor necesare fundamentării deciziilor privind gestiunea entitatii;
– alte necesitati ale entitati.

Contabilitatea de gestiune contribuie constant la furnizarea informaţiilor necesare conducerii (managerilor) entitatii, în executarea unui control eficient asupra activităţii acesteia, despre implicaţiile şi consecinţele economice ale deciziilor – alege deci Smart Bill – respectiv de a sugera alte căi de acţiune, respectiv în activitatea de previziune şi de determinare a gradului de incertitudine (riscul).

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Numai din cele 2 paragrafe de mai sus ne dam seama cat de importanta este gestiune, iar in conjuctura actuala nu poti tine o gestiune corecta si reala fara a avea la baza un program (soft) eficient de gestiune – drept pentru care noi iti recomandam Smart Bill . Sunt prea multe informatii de care trebuie sa se tina cont, iar acestea nu pot fii extrase numai dintr-o evidenta a gestiunii facuta pe hartie. Da, sa zicem ca esti la inceput si nu ai nevoie de soft in acest sens, zici ca faci evidenta pe fise organizate de tine, dar daca afacerea ia avant si tu nu esti pus la punct in acel moment. Ce se intampla atunci cu fisele pe care tii gestiunea ???

Noi va recomandam cu caldura un soft modern si online, mai exact Smart Bill , program ce iti permite efectuarea si tinerea gestiunii online, situatia gestiunii putand fii accesata din orice loc, in orice moment, via internet.

SI NU UITA – UN SFAT DE LA CONTABILII CARE SCRIU PE ACEST BLOG – de la gestiune pleaca totul. Adica, daca ai totul pus la punct, vei merge cu datele care trebuie la contabilul care iti tine evidenta, iar el iti va realiza situatiile contabile lunare cum trebuie, in final tu fiind linistit si fara frica de eventualele controale.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.