Toate promovările în funcție în cadrul ANAF se suspendă, personalul cu funcții de conducere din cadrul DGAF va face obiectul unei evaluări profesionale – precizări oficiale MFP

0
175

Referitor la informațiile apărute în presă cu privire la promovarea în funcții de conducere a unor șefi de serviciu din cadrul Direcției Generale Antifraudă Fiscală, ANAF precizeaza următoarele:

Potrivit unei adrese din data de 2.03.2017 transmise de Ministerul Finanțelor Publice – Agenției Naționale de Administrare Fiscală – toate promovările în funcție în cadrul ANAF se suspendă până la data la care bugetul MFP, prin suplimentarea alocărilor bugetare la Titlul I „Cheltuieli de personal”, va putea permite asigurarea plății salariilor pentru toți angajații.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

De asemenea, ANAF menționeaza că personalul cu funcții de conducere din cadrul DGAF face obiectul unei evaluări profesionale, ținând cont de analiza unor indicatori de performanță, care se desfășoară până la data de 31 martie a.c..

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Articolul precedentOPANAF 766/2017 – statutele de expeditor și destinatar agreat
Articolul următorLegea nr. 16/2017 – privind detașarea salariaților în cadrul prestării de servicii transnaționale (noutăți)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.