AcasăLegislatie actualizataOPANAF 766/2017 - statutele de expeditor și destinatar agreat

OPANAF 766/2017 – statutele de expeditor și destinatar agreat

Va informam pe aceasta cale ca in Monitorul Oficial nr. 180 din 13 martie 2017 – a fost publicat Ordinul presedintelui ANAF nr. 766 din 16 februarie 2017 pentru aprobarea Normelor tehnice privind acordarea statutului de expeditor si/sau destinatar agreat în cadrul regimului de tranzit unional/comun.

In acest sens, iata cateva informatii suplimentare :

– Prin ordin se aproba Normele tehnice privind acordarea statutului de expeditor și/sau destinatar agreat în cadrul regimului de tranzit unional/comun.
– Autorizatia pentru acordarea statutului de expeditor agreat în cadrul regimului de tranzit unional/comun se acorda operatorilor economici, la cerere, în situatia în care efectueaza/va efectua cel putin 50 de operatiuni de tranzit într-un an calendaristic si nu se încadreaza în niciuna din situatiile urmatoare:

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA “Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

a) au obligatii bugetare restante reprezentând impozite, taxe, contributii, inclusiv contributiile individuale ale salariatilor si orice alte venituri bugetare, cu exceptia celor esalonate si/sau reesalonate la plata, precum si a celor suspendate în conditiile legii;
b) înregistreaza debite fata de autoritatea vamala;
c) sunt în stare de insolventa, se afla în procedura de reorganizare ori lichidare judiciara sau figureaza în evidenta speciala si/sau în lista contribuabililor inactivi.

– Autorizatia pentru acordarea statutului de destinatar agreat în cadrul regimului de tranzit unional/comun se acorda operatorilor

Sursa (cu multumiri) – Administratia Judeteana a Finantelor Publice Mehedinti

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!