ATENȚIE – asociațiile de proprietari, trebuie sa depună D 010 pentru modificare vector fiscal (profit)

Va supunem atentiei, mai jos in articol, o notificare emisa de ANAF, adresata unei asociatii de proprietari, prin care se solicita contribuabilului sa depuna Declaratia 010, pentru modificare vector fiscal, in sensul trecerii la impozit pe profit.

In urma contactului telefonic, realizat de contabilul asociatiei, de la ANAF s-a precizat ca trebuie depusa D 010 cu bifare – trecere la impozit pe profit anualINDIFERENT DACA ASOCIATIA DE PROPRIETARI ARE/NU ARE ACTIVITATI ECONOMICEINCEPAND CU DATA DE 01.01.2016.

Ulterior depunerii D 010 se va depune si D 101 – pentru anul 2016. PRECIZAM CA REGLEMENTARILE SE APLICA MAJORITATII ONG-URILOR.

ATENTIE – Declarația 010 – model editabil nou (conform ANAF), în format Excel – valabil din 09.02.2017 – click aici

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA “Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Avand in vedere cele de mai sus, va sfatuim sa sunati la ANAF-ul de care tineti si sa intrebati de situatia asociatiei de proprietari, pentru care tineti evidenta contabila, pentru a fii in ordine in vectorul fiscal.