AcasăDeclaratii anualeSuspendare depunere declarații informative cod 392A, 392B şi 393 - comunicat clarificare...

Suspendare depunere declarații informative cod 392A, 392B şi 393 – comunicat clarificare de la ANAF

ANAF informează contribuabilii – persoane impozabile că, până la data de 31 decembrie 2019, au fost suspendate prevederile legale privind obligaţia depunerii următoarelor declaraţii :

– “Declaraţie informativă privind livrările de bunuri şi prestările de servicii efectuate în anul….” – formular 392A,
– “Declaraţie informativă privind livrările de bunuri, prestările de servicii şi achiziţiile efectuate în anul….” – formular 392 B,
– “Declaraţie informativă privind veniturile obţinute din vânzarea de bilete pentru transportul rutier internaţional de persoane, cu locul de plecare din România, în anul ….” – formular 393.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA “Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Măsura suspendării depunerii declaraţiilor informative cod 392A, 392B şi 393 produce efecte inclusiv asupra declaraţiilor al căror termen legal de depunere ar fi fost până la data de 25 februarie 2017. Nota redactie – acest lucru a fost mentionat si de noi aici – Declarația 392 – nu exista termen limită de depunere în anul 2017 (pentru raportare an fiscal 2016)click aici.

Temei legal : Art. VI din Ordonanţa de urgenţă a guvernului nr. 84/2016 pentru modificarea şi completarea unor acte normative din domeniul financiar-fiscal, publicată în Monitorul Oficial al României nr. 977 din 6 decembrie 2016.

Sursa (cu multumiri) – Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!