AcasăSituatii financiare anualeDeclarația de inactivitate - ce termen de depunere avem în anul 2017...

Declarația de inactivitate – ce termen de depunere avem în anul 2017 (pentru raportare an 2016)

Dupa cum stiti, din articolele noastre trecute, entităţile care nu au desfăşurat activitate de la constituire până la 31 decembrie 2016trebuie să depună (în acest sens) la unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice o declaraţie pe propria răspundere a persoanei care are obligaţia gestionării entităţii.

Depunerea la unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice a declaraţiilor entităţilor care nu au desfăşurat activitate de la constituire până la 31 decembrie se efectuează în termen de 60 de zile de la încheierea exerciţiului financiar, RESPECTIV PANA LA 01.03.2017 – si conform OMFP 166/2017. .

APLICATIA OFICIALA – Declarație de inactivitate – PDF inteligent 2017 – pentru persoanele juridice care de la constituire nu au desfășurat activitate (S 1046) – click aici

1421327446_Definitivarea impozitului pe profit 2014 (14.01 CHESTIUNE IMPORTANTA – CU APLICARE DE CATIVA ANIdeclarațiile de inactivitate se depun NUMAI în format electronic .

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA “Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

1421327446_Definitivarea impozitului pe profit 2014 (14.01 În vederea depunerii declarațiilor de inactivitate în formă electronică, având atașată o semnătură electronică extinsă, sau numai în format hârtie și în format electronic, entitățile folosesc programul de asistență pus la dispoziție gratuit de către Ministerul Finanțelor Publice pe site-ul Agenției Naționale de Administrare Fiscală .

UTIL – Termen depunere bilanț la 31.12.2016 – în anul fiscal 2017 (situații financiare/raportări contabile) – CLICK AICI

Prevederile referitoare la depunerea declarației, se aplică în mod corespunzător și subunităților fără personalitate juridică din România, care aparțin unor persoane juridice cu sediul în străinătate, de către fiecare asemenea subunitate.

12 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!