AcasăDeclaratia 394Prorogarea termenului de depunere a declarațiilor fiscale (pana la 27.01.2017) - proiect...

Prorogarea termenului de depunere a declarațiilor fiscale (pana la 27.01.2017) – proiect de OUG azi pe masa Guvernului

Pe site-ul oficial al Guvernului Romaniei a fost publicata o – INFORMAŢIE DE PRESĂ privind proiectele de acte normative care ar putea fi incluse pe agenda ședinței Guvernului României din 25.01.2017 – unde observam si prezenta proiectului de OUG care ne intereseaza.

Astfel, observam la punctul 2. – ceea ce am detaliat anterior aiciPROIECT DE ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ privind prorogarea termenului de depunere a declarațiilor fiscale și de plată a creanțelor fiscale scadente la 25 ianuarie 2017 – ce propune prelungirea cu două zile a termenului limită pentru depunerea declarațiilor fiscale și plata a creanțelor scadente (in 25 ianuarie 2017)adica noul termen sa fie 27.01.2017.

UPDATE 25.01.2017 – ORA 16:30 – OUG 7/2017 – nou termen de depunere a declaraţiilor fiscale şi de plată a creanţelor fiscale – 27.01.2017 – CLICK AICI

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Intre alte proiecte observam si – PROIECT DE ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ pentru stimularea înființării de noi întreprinderi mici și mijlocii – insa asteptam continutul acestuia.

5 COMENTARII

  1. Azi este ultima zi dupa prevederile actuale. Cine asteapta sa vada daca in ultima zi de depunere se prelungeste termenul de depunere si plata.
    O alta ordonanta „cu manta”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!