„Contabili și resurse pentru ei” – pagina noastră oficiala de Facebook – acum la peste 27.000 de like-uri

0
81

Pagina noastra de Facebook dedicata contabililor si denumita – Contabili si resurse pentru ei – a depasit zilele acestea numarul de 27.000 de like-uri. Pe aceasta cale, dorim sa VA MULTUMIM (din nou – foarte, foarte, foarte mult) pentru interesul vostru pentru aceasta pagina, pentru implicarea in promovarea post-urilor de acolo si pentru popularizarea acesteia.

Va multumim (foarte, foarte, foarte mult) si pentru faptul ca sunteti alaturi de noi in continuare si nu mergeti pe grupurile si paginile de FB care ne copiaza. Doamne Ajuta!

fb

Nu uitati insa si de celelalte locuri de intalnire (online) ale noastre:

– Grupul de contabilitate contacafe_club linkcu peste 5.843 de colegi
– Grupul „Contabili pe Facebook” – cu peste 6.834 de colegi – click aici (grup secret – adaugă colegul nostru – link aici – la prieteni, pentru a vă adaugă el pe grup – soluție adoptata pentru a scapa de spam si reclame)
– Grupul „Salarizare, Resurse Umane, Codul Muncii” – cu peste 2.238 de colegi – click aici

Posibilități noi de a sta în legătură și mai buna cu site-ul nostru – ATENȚIE – click aici sau click aici (pentru cei ce utilizeaza Facebook frecvent)

– Grupul de pe LinkedInlinkcu peste 639 de colegi
– Contul oficial de Twitter al blogului – link
– Grupul “consultant_fiscal”link
– Pagina de Google Pluslink
– Celalalt grup de pe Yahoo – link

PENTRU CEI CARE VOR SA NE DEVINA COLEGI PE GRUPURI – CLICK PE LINK-URILE DE MAI SUS SI APOI PE JOIN, IAR CEI CARE VOR SA NE DEA LIKE PE PAGINA DE FB – INTRATI PE LINK SI APOI CLICK PE BUTONUL “LIKE”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.