AcasăCodul munciiOficial - creșterea salariului minim la 1.450 lei începând cu 01 ianuarie...

Oficial – creșterea salariului minim la 1.450 lei începând cu 01 ianuarie 2017

NU FACEM POLITICA – INSA TREBUIE SA VA SUPUNEM ATENTIEI „BALAMUCUL” DIN ZILELE ASTEA – drept pentru care va prezentam ultimele declaratii ale celor implicati in noutatile din zilele astea.

Astfel, presedintele PSD a postat pe Facebook, recent, urmatoarele – „Salut decizia CCR privind creşterea veniturilor cu 15% pentru angajaţii din sănătate şi educaţie! Avem încredere că preşedintele Iohannis va promulga legea cât mai repede, astfel încât aceste majorări să intre în vigoare de la 1 ianuarie 2017.”

El a mai precizat ca – „PSD a luat în calcul aceste majorări în proiectul de buget prezentat încă din campania electorală. Aşa cum am luat în calcul şi creşterea salariului minim la 1.450 lei începând tot cu 1 ianuarie.”

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Abonează-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.


Balamucul de ieri 🙂
click aici

SUSTINE BLOGUL NOSTRU – ACCESAND BANNER-ELE DE PE SITE – PENTRU CUMPARATURI SAU ALTE INTERESE. ESTE SIMPLU – LE AI IN PARTEA DREAPTA, SAU LA FINAL ARTICOL.

1 COMENTARIU

  1. In administratia publica poate fi un salariu minim de 1450 lei lunar desi functionarii din primarii nu merita mai mult de 500 lei lunar -deoarece acolo nu se lucreaza, continuu se fumeaza prin colturi, bai, arhive, nu sant interesati pentru rezolvarea problemelor cetatenilor pe care ii tot poarta pe drumuri, prin birouri, pe la alte institutii, sectorul bugetar din administratie este supradimensionat si este necalificat-au cursuri facute la ff cu euro, nu vin la munca vin doar pentru o vechime, odihna si distractie cu chefuri – dar cu conditia sa poata asigura si mediul privat acelasi salariu,
    Comparativ cu mediul privat, in administratii publice se lucreaza de 10 ori mai putin, si in plus functionarii vorbesc urat cu cetatenii .
    Doamna Olguta Vasilescu ar trebui sa stie ca doar a fost primar, ca intr-o primarie de vreo 200 persoane, efectiv performanti sunt maxim 2 persoane , si chiar si aia ppot gresi din cauza legislatiei ambiguie si duplicitare.
    Cu astfel de masuri, nu face decat sa le dea nas acelor incompetenti si rai intentionati din primarii care iau salarii mari si munca ioc.
    PSD va pierde cat de curand sprijinul popular.
    Poti merge oriunde si ti se vorbeste urat sau esti trimis prin instante sa iti rezolvi problemele, iar incadrarile in administratii se fac pe pile, prin examene fictive si aranjate, formale, si de aceea au obbraznicia ciocoilor
    Nu merita salarii marite,

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!