AcasăTVA - modificari si noutatiCirculara A_VAD_1270/09.12.2016 - înregistrarea fiscală a unui nerezident de către un plătitor...

Circulara A_VAD_1270/09.12.2016 – înregistrarea fiscală a unui nerezident de către un plătitor de venit (ANAF – 12.12.2016)

Pe site-ul oficial al ANAF a fost publicata (in data de 12.12.2016) – Circulara nr. A_VAD_1270/09.12.2016Înregistrarea fiscală a unui nerezident de către un plătitor de venit, al carei continut vi-l prezentam in continuare.

Aceasta vine in urma precizarii facute luna trecuta de catre ANAF, conform careia circularele interne ale ANAF – referitoare la procedurile de lucru și la modalitățile de aplicare a prevederilor legale – vor fii în curând publice – detalii aici.

PENTRU A DESCARCA CIRCULARA A_VAD_1270/09.12.2016 – CLICK AICI

3 COMENTARII

  1. Si totusi eu nu reusesc sa vizualizez circularele. Primesc eroare de certificat indiferent de ce browser folosesc. Aveti vreun sfat? Multumesc!

  2. […] Pentru persoanele nerezidente, care realizează numai venituri supuse regulilor de impunere la sursă, iar impozitul reţinut este final, atribuirea codului de identificare fiscală se poate face de organul fiscal, la solicitarea plătitorului de venit. În ceea ce priveşte actele necesare obţinerii codului de identificare fiscală, se poate consulta Circulara privind înregistrarea fiscală a unui nerezident de către un plătitor de venit, care se regăseşte la următorul link – click aici […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!