AcasăTVA - modificari si noutatiBăuturile alcoolice care nu mai corespund din punct de vedere calitativ pot...

Băuturile alcoolice care nu mai corespund din punct de vedere calitativ pot să fie reintroduse în antrepozitul fiscal de producție în vederea reciclării ?

Potrivit Codului fiscal, băuturile alcoolice eliberate în consum, care devin improprii consumului pot fi retrase din circuitul economic şi reintroduse în antrepozitul fiscal de producţie în vederea reciclării.

Operatorul economic va anunţa în scris autoritatea vamală teritorială despre intenţia sa de a retrage de pe piaţă bauturile acoolice, în vederea reciclării, cu cel puţin 7 zile lucrătoare înainte de data la care acestea sunt introduse în antrepozitul de producţie specificând cauzele, cantităţile de băuturi alcoolice care fac obiectul retragerii de pe piaţă, data eliberării pentru consum a acestora, valoarea accizelor plătite pentru acestea, precum şi procedura care urmează a fi aplicată acestora.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA “Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Baza legala

Legea nr 227 / 2015 articolul 400 ali. 2, 4-5
Hotararea guvernului nr 1 / 2016 articolul 120

Sursa – anaf.ro – Speta publicata la data 10.06.2016 (Acesta nu reprezinta un act administrativ fiscal in sensul art. 41 din Codul de Procedura Fiscala sau un act administrativ de autoritate in sensul art. 1 din legea 554/2004 a contenciosului administrativ si nu este opozabil tertilor)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!