AcasăNewsPatrimVen - ANAF va furniza doar în format electronic informații referitoare la...

PatrimVen – ANAF va furniza doar în format electronic informații referitoare la conturile bancare autorităților publice îndreptățite

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală facilitează îndeplinirea atribuțiilor legale ale autorităților publice centrale și locale și le asigură accesul la informaţii referitoare la conturile bancare.

Schimbul de informaţii urmează a se face exclusiv electronic prin intermediul sistemului informatic securizat PatrimVen administrat de ANAF, așa cum este prevăzut în Proiectul de Ordin al preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală pentru modificarea și completarea Procedurii de furnizare de informaţii, conform art. 61 din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, aprobată prin OPANAF nr. 3770/2015, cu modificările și completările ulterioare.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Abonează-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Pentru utilizarea sistemului PatrimVen, fiecare instituție trebuie să încheie cu ANAF un protocol de aderare, care include lista serviciilor disponibile și descrierea interfețelor de acces la acesta. În cadrul sistemului informatic PatrimVen sunt disponibile şi informaţii referitoare la proprietăți, venituri și contribuții obligatorii.

De la data intrării în vigoare a ordinului președintelui ANAF, solicitarea şi transmiterea de informaţii referitoare la conturile bancare se va realiza exclusiv în format electronic prin intermediul sistemului informatic securizat PatrimVen.

Sursa – ANAF

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!