AcasăCodul munciiATENȚIE MARE la utilizarea butonului RADIAT din REVISAL-ul nou - info oficial...

ATENȚIE MARE la utilizarea butonului RADIAT din REVISAL-ul nou – info oficial ITM

Pe pagina oficiala de Facebook, ITM Harghita menţioneaza faptul că opţiunea de radiere se va utiliza DOAR în cazul în care CONTRACTUL SAU SALARIATUL A FOST ADĂUGAT ERONAT LA UN ANGAJATOR şi NU ARE CA SCOP CORECTAREA ERORILOR SAU A INFORMAŢIILOR INTRODUSE INCORECT .

În situaţia în care aţi introdus un contract sau salariat cu date greşite, acele date greşite se vor CORECTA cu butonul CORECŢIE!!! şi nicidecum cu butonul RADIERE, deci MARE ATENŢIE !!

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

În cazul în care se necesită asistenţă de natură tehnică, avem rugamintea să ne semnalaţi acest aspect pe adresa de suport destinată acestora: [email protected]

UTIL – ATENȚIE – Inspecția Muncii a publicat o versiune nouă a aplicației Revisal (vers. 6.0.5) – click aici

ATENȚIE – nu instalați deocamdată versiunea nouă REVISAL 6.0.4 – se poate depune pe versiunea veche fără probleme pentru minim 2 luni – click aici

5 COMENTARII

  1. Buna ziua,

    Pe 13 octombrie inregistrez cim in REVISAL, data de incepere 16 octombrie, angajatul nu s-a prezentat la serviciu si nici nu avea de gand sa mai vina, astfel ca pe 17 octombrie am radiat contractul si salariatul. Iar acum acesta apare activ si nu poate sa isi depuna dosarul pentru somaj. Am folosit gresit butonul radiat, trebuia sa incetez contractul, dar acum nu stiu cum sa corectez greseala iar cei de la ITM nu au stiut cum sa ma ajute.
    Va rog sa ma ajutati!

  2. Bună ziua! Mă aflu în aceiași situație, contractul este radiat, iar la șomaj contractul este radiat activ. Cum se poate remedia greșeala? Vă mulțumesc anticipat!

  3. Bună ziua! Mă aflu în aceiași situație, contractul este radiat, iar la șomaj contractul este radiat activ. Cum se poate remedia greșeala? Vă mulțumesc anticipat!

  4. Am aceeasi problema, la salariat radiat , care apare activ. Am radiat pentru ca avea un istoric cu timp partial, apoi timp normal, pe 3 luni. cu prelungire, majorari intre eceste date… Fiind incurcate la vizualizare, datorita corectiilor si modificarilor, am considerat de cuviinta sa il radiez si sa reintroduc contractul, pas cu pas si inregistrarile/ modificarile… Dar in istoric , in Revisal, apar si contractele radiate, ca Active… Cine ma poate ajuta ? [email protected] Aveti un numar telefon, o adresa de email de suport tehnic Revisal ? Va rog frumos, HEEELLLLP Multumesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!