AcasăGeneralContribuția de sănătate pentru persoanele care nu realizează venituri - info

Contribuția de sănătate pentru persoanele care nu realizează venituri – info

Va supunem atentiei un material oficial elaborat de – AJFP Mehedinti – cu privire la obligatiile pe care le au persoanele care nu realizeaza venituri, incepand cu 01.01.2016, in ceea ce priveste contributia de de asigurari sociale de sanatate.

Speram sa va fie de folos si multumim institutiei pentru posibilitatea preluarii.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

1 COMENTARIU

  1. contributia la asigrarile de sanatate este o porcarie inventata sa mai fure niste bani ca nu le ajunge cat au furat si vor mai fura,aceasta porcarie nu sa alicat an europa si nu cred ca se va aplica an afara da romania,ei ar trebui sa nu mai fure si ar fii bani suficienti si prea multi,practic ai obliga pe cei fara venituri sa se apuce de furat ca oicum nu au unde munci,dar ei nu se gandesc la acest lucru ci se gandesc la ei sa poata fura cat mi mult ca oricum nu le face ni meni nimic.aceasta porcarie de contributie ar trebui anulata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!