ANAF va furniza îndrumare și asistentă telefonică contribuabililor numai prin intermediul numărului unic de telefon 0314.039.160

0
178

Unul din obiectivele Strategiei Agentiei Nationale de Administrare Fiscală privind serviciile oferite contribuabililor îl reprezintă modernizarea si îmbunătătirea activitătii de îndrumare si asistentă telefonică, prin asigurarea unui serviciu de calitate prin intermediul Call-Center-ului.

În acest context, ANAF informează contribuabilii că, începând cu data de 1 octombrie 2015, următoarele unităti fiscale teritoriale vor fi conectate, la numărul unic de telefon: 0314.039.160, după cum urmează:

– Directia Generală Regională a Finantelor Publice Bucuresti;
– Directia Generală Regională a Finantelor Publice Galati;
– Directia Generală Regională a Finantelor Publice Iasi;
– Directia Generală Regională a Finantelor Publice Timisoara;
– Directia Generală Regională a Finantelor Publice Ploiesti;
– Directia Generală Regională a Finantelor Publice Craiova;
– Administratia Judeteană a Finantelor Publice Constanta.

Începând cu data mai sus precizată, următoarele unităti fiscale se vor conecta la numărul unic de telefon, prin alocarea unui număr de interior, solicitările telefonice pentru aceste unităti fiind transferate prin intermediul Call-Center:

– Administratiile sectoarelor 1-6 ale Finantelor Publice;
– Administratia Fiscală pentru Contribuabili Nerezidenti-Bucuresti;
– Administratia Fiscală pentru Contribuabili Mijlocii-Bucuresti;
– Directia Generală de Administrare a Marilor Contribuabili;
– Biroul Mini One Stop Shop.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

ANAF mentioneaza că, în prezent sunt conectate la numărul unic, si vor functiona în continuare si după data de 1 octombrie 2015, următoarele unităti fiscale teritoriale:

– Directia Generală Regională a Finantelor Publice Brasov;
– Directia Generală Regională a Finantelor Publice Cluj-Napoca;
– Administratia Judeteană a Finantelor Publice Bacău;
– Administratia Judeteană a Finantelor Publice Bihor;
– Administratia Judeteană a Finantelor Publice Vâlcea.

Important! Unitătile fiscale conectate în prezent la numărul unic, precum si cele care urmează să fie conectate începând cu data de 1 octombrie 2015 vor acorda asistentă telefonică numai prin intermediul numărului unic si nu vor mai oferi serviciul de îndrumare si asistentă telefonică prin intermediul celorlalte posturi telefonice existente.

Atentie! În acest context, începând cu data de 1 octombrie 2015, telefoanele contribuabililor, existente la nivelul Directiilor/Administratiilor Judetene ale Finantelor Publice, se vor închide, urmând ca activitatea de îndrumare si asistentă telefonică oferită contribuabililor să se realizeze numai prin intermediul numărului unic de telefon 0314.039.160.

Sursa (cu multumiri) – Administratia Judeteană a Finantelor Publice Vâlcea

Articolul precedentNoul Cod Fiscal (Legea 227/2015) – schimbări aduse începând cu anul 2016 (microîntreprinderi, impozit pe profit, impozit pe dividende)
Articolul următorSchimbări aduse Codului Fiscal (Legii 227/2015) din 2016 – TVA, impozitul pe venitul persoanei fizice, taxele si impozitele locale, accize, etc.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.