AcasăReglementari contabileAnexă fisă de post pentru completare atribuții lucrător cu casa de marcat...

Anexă fisă de post pentru completare atribuții lucrător cu casa de marcat – model

Va supunem atentiei, multumita colegilor de pe grupul – Contabili pe Facebook – un model de anexă pentru fisa de post a salariatilor care au atributii in lucrul cu casa de marcat – foarte utila si pentru informarea corecta a acestora.

Modelul este util pentru a alinia activitatea prevederilor Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 8/2015text integral – si prevederilor OMFP 513/2015text integral aici . Speram sa va fie de folos.

PENTRU A DESCARCA MODELUL DE ANEXA LA FISA DE POST – CLICK AICI


Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua, de ce treceti in atributiunile utilizatorului obligativitatea justificarii banilor inregistrati in registrul de bani personali pe care i-a cheltuit si de ce treceti ca abatere nejustificarea acestor sume la solicitarea organeleor de control sanctionata cu amenda de 1250. ordonanta prevede, citez: „””i) la ora inceperii programului de lucru, sa asigure inregistrarea sumelor de bani detinute de personalul operatorului economic care isi desfasoara activitatea in unitatea de vanzare a bunurilor sau de prestare a serviciilor, intr-un registru de bani personali, special intocmit in acest sens. Orice suma de bani inregistrata in plus fata de suma inregistrata la ora inceperii programului de lucru, nu reprezinta suma justificata prin registrul de bani personali”” se refera la faptul ca nu poti modifica in registru sumele inscrise la inceperea programului. iar cel de-al doilea amenda de 1250 este pentru refuzul de a prezenta banii inregistrati in registru la ora inceperii programului, nu faptul ca nu ai justificarea cheltuirii lor. Induceti lumea in eroare, dupa ce ca este un haos total.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!

Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura