Ce trebuie ținut lângă casa de marcat – după 08.05.2015 (documente obligatorii)

3
267

Pentru a se alinia prevederilor Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 8/2015text integral – si prevederilor OMFP 513/2015text integral aici – operatorii economici ce detin case de marcat fiscale sunt obligati sa aiba langa acestea, o serie de documente, pe care le mentionam in cele ce urmeaza.

Pornind de la cele specificate mai sus, TREBUIE SA AVETI LANGA CASA DE MARCAT – urmatoarele:

– „Registrul de bani personali” (cca. 100 pagini) – MODEL AICI GRATUIT – numerotat pe fiecare pagina, semnat si stampilat pe ultima pagina de administrator.

Notificarea privind constituirea registrului de bani personali – cu numarul de inregistrare de la unitatea fiscala apartinatoare. Pentru cei cu un punct de vanzare – MODEL GRATUIT AICI – pentru cei cu mai multe puncte de lucru – CLICK AICI.

ATENTIE – puteți trimite prin posta, fax sau e-mail notificarea privind constituirea registrului de bani personali (oficial) – click aici

Regulamentul Intern conform OUG 8/2015MODEL AICI (cu note contabile pentru inregistrare bacsis)

Cartea de intervenții și Registrul special – obligatorii la achizitia casei de marcat fiscale – detalii aici.

Anunț pentru atenționarea clienților cu privire la la faptul ca entitatea nu primește bacșișmodel aici

ATENTIE – Sancțiuni pentru nedeținerea registrului de bani personali – info util – CLICK AICI

3 COMENTARII

  1. Nu am inteles deocamdata de ce ar mai fi obligatoriu documentul „Anunț pentru atenționarea clienților cu privire la la faptul ca entitatea nu primește bacșiș” postat ultimul in lista cu documente obligatorii de mai sus, devreme ce acum a devenit obligatoriu Regulamentul intern cf. OUG 8/2015 unde bacsisul este legalizat Multumesc pt. orice clarificare/interpretare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.