Notificare ANAF registru de bani personali – model (privind constituirea acestuia)

9
321

Conform Art. 6. din Ordinul ministrului finanțelor publice 513/30.04.2015text integral – pentru aprobarea modelului și conținutului registrului de bani personali, precum și a procedurii de înregistrare a acestuia la organul fiscal, publicat in MONITORUL OFICIAL AL ROMÂNIEI, PARTEA I, Nr. 300/30.04.2015 :

„Operatorul economic notifică organului fiscal competent de administrare constituirea registrului de bani personali, precizând data deschiderii acestuia și numărul de pagini, conform numerotării acestora, în termen de 5 zile lucrătoare de la data publicării OMFP 513/2015.”

UPDATE – ULTIMA ORA – puteți trimite prin posta, fax sau e-mail notificarea privind constituirea registrului de bani personali (oficial) – click aici

UPDATE – Regulament Intern casa de marcat – cu privire la bacșiș, registrul de bani personali și alte aspecte stipulate de OUG 8/2015 – CLICK AICI

Termen depunere notificare către ANAF privind constituirea registrului de bani personali – 08.05.2015 – click aici

Pentru a veni in ajutorul tuturor colegilor, contabilii de pe grupul – Contabili pe Facebook – au realizat un model de notificare, pe care vi-o supunem atentiei in continuare. Multumim tuturor pentru initiativa.

PENTRU A DESCARCA MODELUL DE NOTIFICARECLICK AICI

ATENTIE – Registrul de bani personali – model editabil, conform cu prevederile OMFP 513/30.04.2015 – click aici

9 COMENTARII

 1. Pot fi transmise pe mail la Anaf notificarile (eventual cu o confirmare de primire, daca va veni) ? .Altminteri cred ca pana la data la care expira timpul de depunere, adica marti pe 5 mai vor fi iarasi niste cozi pe la ghiseele lor. Multumesc !

 2. buna ziua

  ne-ar fi de folos si un regulament pentru bacsis, cam cu m ar trebui sa arate si cate pagini sa contina. multumim

 3. De ce legea este numai pt. cei cu casa de marcat.
  Cei care nu au case de marcat au furat pana acum si pot sa fure in continuare.
  Se da in tot cei care nu fura.
  Halal tara.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.