AcasăGeneralModelul anunțului de atenționare cu privire la obligativitatea comerciantilor de a elibera...

Modelul anunțului de atenționare cu privire la obligativitatea comerciantilor de a elibera bon fiscal

Pe site-ul oficial al MFP (mfinante.ro) a fost publicat, în data de 13.02.2015, proiectul de Ordin pentru stabilirea modelului și conținutului anunțului de atenționare a clienților referitor la obligația de respectare a prevederilor Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 28/1999 privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale – care stabileste modelul viitorului anunt ce trebuie afisat de comercianti in magazine, prin care sunt obligati sa elibereze bonuri fiscale, iar in cazul in care nu fac acest lucru sunt obligati sa ofere produsele/serviciile gratuit .

Modelul il puteti vedea la baza articolului – TREBUIE AFISAT OBLIGATORIU INCEPAND CU 01.03.2015. Pentru a-l descarca, click pe link-ul urmator, AVAND IN VEDERE CA ACESTA VA RAMANE BAZA, IN URMA PUBLICATII ORDINULUI IN MONITORUL OFICIAL.

UPDATE – OMFP 159/2015 – anunțul oficial de atenționare a clienților pentru a solicita eliberarea bonului fiscal – click aici

PENTRU A DESCARCA MODELUL DE ANUNT – CLICK AICI

OBLIGATIVITATEA ANUNTULUI A FOST ADUSA DE OG 10/2015 – in cazul refuzului emiterii și înmânării bonului fiscal clientului, acesta are dreptul de a beneficia de bun sau serviciu fără plată – CLICK AICI

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

bon

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!