Evaluarea anuala a salariaților – ce trebuie făcut la final de 2014 (inclusiv model fisa evaluare anuala)

0
164

In conformitate cu prevederile Legii nr. 53/24.01.2003privind Codul Munciitext integral aici – la sfarsitul fiecarui an trebuie realizata evaluarea performantelor profesionale ale salariatilor ce fac parte din efectivul de personal al angajatorului (SRL/SA/PFA, etc.).

Evaluarea se realizeaza pentru a urmari indeplinirea obiectivelor fixate prin contractul individual de munca sau prin fisa postului. Evaluarea anuala presupune intocmirea unor documente, respectiv a unor fise cu privire la evaluarea salariatilor, documente pe care trebuie sa isi puna semnatura si evaluatorul si persoana evaluata d.p.d.v. profesional. – care se pastreaza la dosarul salariatului in cauza.

In acest sens va propunem, ca si in anii trecuti, modelul actualizat (2014) al unei fise propuse anterior (2 pagini), structurat in 8 puncte principale, dar in document gasiti si detalii cu privire la:
– semnificatia calificativelor obtinute in urma evaluarii performantelor salariatilor
– procedura privind evaluarea performantelor profesionale

PENTRU A DESCARCA MODELUL (2014) DE FISA – CLICK AICI

ATENTIE – CRITERIILE DE EVALUARE TREBUIE SA CORESPUNDA CU CELE DIN FISA DE POST. IN ACEST SENS, ACTUALIZATI FISELE DE POST CONFORM CRITERIILOR DIN MODEL.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.