AcasăCodul munciiComunicat oficial ITM cu privire la ultimele modificari la Codul Muncii

Comunicat oficial ITM cu privire la ultimele modificari la Codul Muncii

Începând cu data de 29.06.2014, odată cu intrarea în vigoare a dispoziţiilor Legii nr. 77/2014, alineatul (4) al articolului 251 din Legea nr. 53/2003 republicatăCodul muncii, a suferit modificări.

Conform dispoziţiilor anterioare, un salariat în cursul cercetării disciplinare prealabile, la cererea sa, avea dreprul să fie asistat de către un reprezentant al sindicatului al cărui membru este.

Modificarea adusă actului normativ, constă în posibilitatea salariatului de a fi asistat, la cererea sa, în cursul cercetării disciplinare prealabile, de către un avocat sau de către un reprezentant al sindicatului al cărui membru este.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Alăturat vă prezentăm modificarea actului normativ, prevăzută în Legea nr. 77/2014 :

„(4) În cursul cercetării disciplinare prealabile salariatul are dreptul să formuleze şi să susţină toate apărările în favoarea sa şi să ofere persoanei împuternicite să realizeze cercetarea toate probele şi motivaţiile pe care le consideră necesare, precum şi dreptul să fie asistat, la cererea sa, de către un avocat sau de către un reprezentant al sindicatului al cărui membru este.”

Sursa – ITM Maramures

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!