AcasăCodul munciiMajorare la valorea nominală indexată a unui tichet de masă şi a...

Majorare la valorea nominală indexată a unui tichet de masă şi a unui tichet de creşă – oficial

Începând cu luna mai 2014 se majorează valorea nominală indexată a unui tichet de masă şi a unui tichet de creşă, astfel :

* valoarea nominală a unui tichet de masă, stabilită potrivit prevederilor art. 31 din Normele de aplicare a Legii nr. 142/1998 privind acordarea tichetelor de masă, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 5/1999, cu modificările ulterioare, este de 9,35 lei.

Temei legal : Ordinul ministrului muncii, familiei, protecţiei sociale şi persoanelor vârstnice nr. 698/12.05.2014 pentru stabilirea valorii nominale indexate a unui tichet de masă pentru semestrul I al anului 2014

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

* valoarea sumei lunare care se acordă sub formă de tichete de creşă, stabilită potrivit prevederilor pct. 6.1 şi 6.3 din Normele metodologice de aplicare a dispoziţiilor Legii nr. 193/2006 privind acordarea tichetelor cadou şi a tichetelor de creşă, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 1.317/2006, cu modificările ulterioare, este de 430 lei.

Temei legal : Ordinul ministrului muncii, familiei, protecţiei sociale şi persoanelor vârstnice nr. 699/12.05.2014 pentru stabilirea valorii sumei lunare indexate care se acordă sub formă de tichete de creşă pentru semestrul I al anului 2014

Sursa – finantearges.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!