AcasăGeneralSemnal de alarma - site-urile judetene ale ANAF vor disparea incepand cu...

Semnal de alarma – site-urile judetene ale ANAF vor disparea incepand cu 01.06.2014

Ieri, cand am văzut inițial mesajul de pe site-ul AJFP Valcea care spunea ca „Vă anunţăm că, la data de 31.05.2014, site-ul AJFP Vâlcea, www.finantevalcea.ro, îşi încetează funcţionarea. Pentru informaţii similare aveţi la dispoziţie site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, www.anaf.ro , nu am reactionat, desi de multe ori am apelat la institutia respectiva in sensul preluarii resurselor extraordinare pe care le-au publicat in decursul ultimilor ani .

Astazi de dimineata am vazut ca si site-ul ANAF Arges nu mai functioneaza, iar in ultima ora am sesizat pe site-ul AJFP Vrancea urmatorul mesaj:

„Administratia Judeteană a Finantelor Publice Vrancea informează contribuabilii că site-ul institutiei găzduit de portalul ANAF îsi va înceta activitatea. Încetarea functionării site-ului Administratia Judeteană a Finantelor Publice Vrancea vine în contextul în care începând cu luna iulie 2014 va intra în functiune noul portal www.anaf.ro cu modificări la nivelul siteurilor teritoriale în sensul afisării doar a site-urilor aferente directiilor generale regionale a finantelor publice.

VOI CE SPUNETI DE ASTA. NU-I ASA CA-I ABERANT!

VA PROPUNEM SA ÎNCERCAM SA FACEM CEVA CA SA ÎMPIEDICAM DISPARIȚIA ACESTOR SITE-URI, SITE-URI CARE NE-AU FOST DE FOLOS DE O MIE DE ORI MAI MULT DECÂT SITE-UL GENERAL AL ANAF. AȘTEPTAM PROPUNERI.

1 COMENTARIU

  1. Nu am nici o solutie, nu de asta comentez. Dar disparitia acestor site-uri ne va provoca foarte multe neplaceri si ne va face munca un chin, aceste site-uri chiar fiind un reper important in viata noastra, fara sa exagerez pot sa compar activitatea lor -ca fiind pentru noi – cu un far intr-o noapte neagra ca smoala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!