AcasăGeneralPlata impozitului pe profit aferenta trimestrului I al anului 2014 - info...

Plata impozitului pe profit aferenta trimestrului I al anului 2014 – info oficial

Dupa cum stiti, vinerea trecuta (25 APRILIE 2014) a fost termenul limita de declarare si plata a impozitului pe profit pentru trimestrul I 2014 pentru :

– contribuabilii platitori de impozit pe profit care efectueaza declararea si plata impozitului pe profit trimestrial;
– contribuabilii platitori de impozit pe profit care au optat pentru declararea si plata impozitului pe profit anual, cu plati anticipate, efectuate trimestrial, inclusiv societatile bancare.

Contribuabilii care au optat pentru aplicarea sistemului de declarare si plata a impozitului pe profit anual, cu plati anticipate efectuate trimestrial, determina platile anticipate trimestriale pentru anul 2014 în suma de o patrime din impozitul pe profit datorat pentru anul 2013, actualizat cu indicele preturilor de consum estimat pentru anul 2014.

Indicele preturilor de consum utilizat pentru actualizarea platilor anticipate în contul impozitului pe profit anual, pentru anul 2014, este de 102,4% ( potrivit OMFP nr. 256/2014).

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA “Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Declararea se face prin formularul 100 „Declaratie privind obligatiile de plata la bugetul de stat” aprobat prin OMFP nr. 1950/2012, cu modificarile si completarile ulterioare.

IN CONCLUZIE, REALIZATI DEPUNEREA DECLARATIILOR SI EFECTUATI PLATILE – DACA ACESTE DOUA ASPECTE NU S-AU FACUT PANA LA 25.04.2014.

Sursa – http://www.finantearges.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!