AcasăNewsEste posibil la CAS-ul sa scada cu 5 % din iulie 2014...

Este posibil la CAS-ul sa scada cu 5 % din iulie 2014 – declaratii oficiale

Dupa declaratiile Premierului de ieri, cu privire la faptul ca salariul minim va crește la 850 de lei, începând cu 1 ianuarie 2014, şi la 900 de lei, începând cu 1 iulie 2014detalii suplimentare aiciMinistrul Finanţelor Publice, Daniel Chiţoiu a venit si a precizat urmatoarele: „Impactul bugetar al scăderii contribuţiilor de asigurări sociale (CAS – 5%) în semestrul al doilea al anului viitor va fi de două miliarde de lei în bugetul anului 2014”.

Potrivit Agerpres (sursa informatiei noastre), acesta a mai precizat ca ,,Cifrele exacte vi le prezentăm când avem toate analizele, dar evaluările bineînţeles că le avem în momentul de faţă….. ”

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE CLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”.

Potrivit insa agentiei de stiri Mediafax , Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seară, că „Formula care a putut fi negociată (cu FMI, n.r.), care a fost finalmente negociată şi care reprezintă nu un rezultat mulţumitor pentru mine – pentru că şi eu, ca şi ministrul Finanţelor, ca şi premierul – am fi vrut ca acum să fi putut face aceste lucruri a fost ca începând cu al doilea trimestru să facem cu toată cifra angajată, deci nu cu 3, ci cu 5 (puncte procentuale reducere a CAS, n.r.), consolându-ne cu ideea că scăderea cu 5% are un impact economic mai puternic. Ea nu poate fi făcută acum, va putea fi făcută din semestrul al doilea al anului următor

UPDATE – Şeful misiunii FMI: Reducerea CAS nu e bugetată pe 2014, ar trebui lărgită baza şi alte măsuri – LINK.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!