Istoricul cotelor de majorari de intarziere, dobanzi si penalitati pentru neplata in termen a obligatiilor fiscale (actualizat la iunie 2013)

3
338

Va supunem atentiei in continuare un material oficial elaborat de – DGFP Brasov – cu privire la istoricul cotelor de majorari de intarziere, dobanzi si penalitati pentru neplata in termen a obligatiilor fiscale, material actualizat la 10 iunie 2013 (cu ultimele modificari legislative – OUG 50/2013 ).

Speram sa va fie de folos.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE CLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”.

Articolul precedentSediile permanente apartinind persoanelor juridice straine – info iunie 2013
Articolul următorObligaţiile grupului fiscal unic

3 COMENTARII

  1. […] Va propunem in continuare un material oficial elaborat de DGFP Brasov – pe subiectul dobânzilor si penalitatilor pentru plata cu întârziere a obligatiilor fiscale începând cu 1 iulie 2013, material in completarea celui publicat saptamana trecuta, cu titlul “Istoricul cotelor de majorari de intarziere, dobanzi si penalitati pentru neplata in termen a obligatiilor fiscale (actualizat la iunie 2013)” – link. […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.