AcasăGeneralLa Multi Ani 2013 ! - sa fiti sanatosi, fericiti si tot...

La Multi Ani 2013 ! – sa fiti sanatosi, fericiti si tot ce va doriti

Ca la fiecare sfarsit de an, va multumim din suflet pentru implicarea voastra (in toate activitatile noastre, site-urile gestionate, grupurile administrate), pentru vizitele facute in fiecare zi, si nu in ultimul rand pentru comentariile postate in anul 2012.

Va dorim multa sanatate si fericire si sa vi se implineasca toate dorintele in noul an care vine. Sa fiti mai buni cu voi, cu familia voastra si cu toti oamenii din jurul vostru! Va dorim sa va faceti timp in special pentru familii si sa lasati declaratiile, balantele, bilanturile, etc. pe locul 2, pentru ca nimic nu este mai important decat cei de langa voi.

LA MULTI ANI SI SA NE VEDEM CU BINE IN 2013!

DOAMNE AJUTA!

4 COMENTARII

  1. Frumoasa urare. Imi place ca nu e copy/paste.
    Vreau sa adaug o observatie proprie. In general, in urari, scriem ce am dori sa fie pentru noi si nu pentru destinatar pentru ca, rareori se intampla sa-i cunoastem nevoile si gusturile. Din momentul in care am constientizat aceasta mi-am dat seama ca, de fapt vreau sa-i fie si celuilalt ce-mi este mie.
    Mergand pe aceasta idee, va multumesc si as vrea sa avem un an mai bun pentru toti. Un an cu mintea limpede, cu sufletul impacat si cu sentimentul datoriei implinite.
    La multi ani!

  2. La Multi Ani si multe impliniri….fie ca Dumnezeu sa ne implineasca toate visele si dorintele iar noi toti sa fim mai buni si mai aproape de cei dragi.An Nou Fericit

  3. Urarile Dvs.sunt binevenite,ne mangaie sufletele si ne aduc pe chip zambete de bucurie.Va dorim tot binele din lume,sanatate si tot ce va doriti ! La multi ani,cu impliniri simtitoare. Cu mult drag,R.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!