AcasăTVA - modificari si noutatiAtentie la facturi - in momentul aplicarii sistemului de TVA la incasare

Atentie la facturi – in momentul aplicarii sistemului de TVA la incasare

Dupa cum stiti, în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 621/29.08.2012, a fost publicată Ordonanţa Guvernului nr. 15/2012text integral – pentru modificarea şi completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal, ordonanta ce a adus noi prevederi referitoare la elementele ce trebuie continute de o factura fiscala, care vor intra în vigoare începând cu 01 ianuarie 2013.

Daca ati vizitat frecvent blogul nostru, atunci trebuie sa stiti si articolul nostru cu privire la noile prevederi referitoare la regimul facturilor fiscale (info despre elementele facturii) – text articol aici – articol preluat din surse oficiale (DGFP VL.), in care se precizeaza ca:

– în cazul în care exigibilitatea TVA intervine la data încasării contravalorii integrale sau parţiale a livrării de bunuri ori a prestării de servicii, facturile trebuie sa contina obligatoriu menţiunea „TVA la încasare”;

IN CONCLUZIE, DUPA 01.01.2013, PLATITORII DE TVA CE APLICA SISTEMUL DE TVA LA INCASARE – RESURSE AICI – VOR INSCRIE PE TOATE FACTURILE MENTIUNEA „TVA LA INCASARE”.

Noul sistem de TVA la incasare – recapitulare resurse utile publicate pana acum – click aici

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!