Tabel comparativ pentru Titlul VI „Taxa pe valoare adaugata” urmare a modificarilor aduse de OUG nr. 24/2012

1
202

Dupa cum stiti deja, in Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 384/07.06.2012, a fost publicată Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 24/2012text integral – pentru modificarea şi completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal şi reglementarea unor măsuri financiar-fiscale, ordonanta ce a adus cateva modificari importante pe problematica TVA.

Pentru identificarea usoara a modificarilor intervenite pentru Titlul VI „Taxa pe valoare adaugata” – va prezentam in continuare un tabel comparativ (10 pagini) elaborat de DGFP Brasov – ce prezinta modificarile aduse de OUG 24/2012 comparativ cu prevederile anterioare.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE CLICK AICI.

Articolul precedentExtra-beneficii la reinnoirea certificatului digital
Articolul următorDeclaratia 600 – privind venitul asigurat la sistemul public de pensii – proiect ANAF

1 COMENTARIU

  1. […] Începând cu decontul aferent lunii iulie 2012 anularea înregistrării în scopuri de TVA a persoanei impozabile care are perioada fiscală luna calendaristică dacă în deconturile de taxă depuse pentru 6 luni consecutive, nu au fost evidenţiate achiziţii de bunuri/servicii şi nici livrări de bunuri/prestări de servicii, realizate în cursul acestor perioade de raportare se face de organul fiscal competent din prima zi a lunii următoare celei în care a intervenit termenul de depunere al celui de-al şaselea decont de taxă; Tabel comparativ pentru Titlul VI “Taxa pe valoare adaugata” urmare a modificarilor aduse de OUG nr. 24/2012 – click aici […]

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.