Registru evidenta deseuri – model conform HG 856/2002

0
727

Multumita membrilor de pe grupul – contacafe_club – va putem oferi in continuare un model de Registru evidenta deseuri – necesar acelora care la introducerea marfurilor in tara le rezulta o cantitate de deseuri (in special hartie, carton, plastic, deseuri feroase) care sunt poluatoare intr-o anumita masura.

Speram sa va fie de folos. Precizam ca modelul contine un numar de 5 sheet-uri – Hartie, Ambalaj Hartie, Ambalaj Plastic, Ambalaj Metal, Tuburi Fluorescente.

PENTRU A DESCARCA MODELUL DE REGISTRU PENTRU EVIDENTA DESEURI – CLICK AICI

Procedura pe aceasta problematica, in genere, este urmatoarea:
– se incheie un contract de predare deseuri rezultate, catre o societate specializata pe colectarea deseuri (deseuri nepericuloase), cantitativ.
– concomitent, cele mai multe firme incheie un contract de transfer de responsabilitate, conform legii, cu o alta societate, care se angajeaza sa colecteze de pe piata cantitatea de deseuri necesara care ar trebui predata in limitele procentelor pe care vi le-am spus mai sus.
– se insumeaza cantitatile si diferenta pana la procentul de atins se declara la Administratia Fondului pentru Mediu rezultand o suma de platit, eventual.

Categoriile de deşeuri pentru a căror livrare se aplică măsurile de simplificare (taxarea inversa) – click aici

Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.