Anulare pentru plata retroactivă TVA pe drepturile de autor – acordul de principiu

0
145

Premierul Victor Ponta a declarat că a primit „acordul de principiu” al Finanţelor pentru a anula obligativitatea plăţii retroactive a TVA pe drepturile de autor şi că datele relevă că statul „nu pierde mare lucru” din anularea acestei plăţi, impusă de fosta conducere ANAF pentru intimidarea presei.

Potrivit Mediafax – stire aici – intrebat la Antena 3 dacă va anula obligativitatea acestei plăţi pentru drepturi de autor, aşa cum a promis în perioada în care se afla în opoziţie, premierul a precizat că a discutat deja pe această temă cu ministrul Finanţelor, Florin Georgescu.

„Daţi-mi voie să nu dau toate veştile bune odată, că după aia îmi rămân doar veştile rele, dar pot să vă asigur că am discutat deja cu domnul Florin Georgescu şi, probabil, săptămâna viitoare sau în două săptămâni o să primesc o recunoaştere a faptului că mă ţin de cuvânt.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE CLICK AICI

Am discutat acest lucru şi am acordul de principiu al domnului Georgescu, trebuie doar să vadă care este impactul bugetar. Din ceea ce noi am calculat, din datele pe care le aveam înainte să intrăm în Ministerul de Finanţe, nu pierde statul cine ştie ce mare lucru. A fost mai degrabă o măsură de intimidare a jurnaliştilor în acel moment a domnului Blejnar (fostul şef ANAF-n.r.), unul dintre domnii şi doamnele pe care n-am apucat să-i destitui eu din funcţie pentru că au plecat ei înainte”, a spus Ponta.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.