Declaratia 311 – model formular (PDF), conform cu OPANAF 418/2012

0
973

Dupa cum stiti deja, in peisajul declarativ a mai aparut un nou formular, respectiv Declaraţia privind taxa pe valoarea adăugată datorată de către persoanele impozabile al căror cod de înregistrare în scopuri de taxă pe valoarea adăugată a fost anulat conform art. 153 alin. (9) lit. a) – e) din Codul fiscal , al carei model oficial vi-l propunem la descarcare in continuare.

Modelul acesteia a fost adus de OPANAF 418/2012detalii aici – si se depune de de către persoanele impozabile al căror cod de înregistrare în scopuri de TVA a fost anulat conform prevederilor art. 153 alin. (9) lit. a) – e) din Codul fiscal şi care efectuează în perioada în care nu au cod valid de TVA, livrări de bunuri/prestări de servicii şi/sau achiziţii de bunuri şi/sau de servicii pentru care sunt obligate la plata taxei pe valoarea adăugată.

PENTRU MODELUL D 311 – OFICIAL SI INSOTIT DE INSTRUCTIUNI – CLICK AICI

Declaraţia se depune până la data de 25, inclusiv, a lunii următoare celei în care a intervenit exigibilitatea taxei pe valoarea adăugată.

Articolul precedentInfo oficial cu privire la – revocarea accesului la serviciul de depunere online (declaratii electronice)
Articolul următorRecomandarile Consiliului Național de Conducere al UNPIR privind intocmirea raportarilor anuale la 31.12.2011

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.