Monografie contabila baruri si restaurante

2
461

Va supunem atentiei un model de monografie contabila de utilizat in cazul gestiunilor la baruri si restaurante, monografie oferita de colegii de pe „contacafe_club”, carora le multumim pe aceasta cale. Va asteptam desigur si cu corectii asupra acesteia, la comentarii, pentru a realiza un model de monografie corect.

Multumim anticipat. Speram sa va fie de folos.

Factura furnizori:
371=401
4426

Adaosul comercial
371=378
….4428

Plata facturii
401=5311
401=5121

DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOK – CLICK AICI

Vanzare bar
4111=707
4111=4427

Consum marfa
607=371
378=371
4428=371

Evidenta se tine separat pentru marfuri – ceea ce se cumpara, se si vinde ca atare – apa. bere, vin, etc. Descarcarea se face cu formula pentru K – detalii aici. Pentru cocktailuri trebuie un retetar, in care se pun componentele din 301 – la sfarsit de luna nu este indicat ca firma sa aiba productie neterminata,

Restaurant

Factura materii prime

Pe baza raportului de bucatarie
345=711
si
371=345

Adaos comercial vanzare prin magazin propriu
371=378
….4428

EXEMPLU MONOGRAFIE IN EXCEL – CLICK AICI

Vanzare
4111=707
…..4427

Consum materii prime
601=301

Sursa – colegii de pe contacafe_club

Anunțuri publicitare

2 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.