AcasăReglementari contabileMonografie contabila baruri si restaurante

Monografie contabila baruri si restaurante

Va supunem atentiei un model de monografie contabila de utilizat in cazul gestiunilor la baruri si restaurante, monografie oferita de colegii de pe „contacafe_club”, carora le multumim pe aceasta cale. Va asteptam desigur si cu corectii asupra acesteia, la comentarii, pentru a realiza un model de monografie corect.

Multumim anticipat. Speram sa va fie de folos.

Factura furnizori:
371=401
4426

Adaosul comercial
371=378
….4428

Plata facturii
401=5311
401=5121

DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOK – CLICK AICI

Vanzare bar
4111=707
4111=4427

Consum marfa
607=371
378=371
4428=371

Evidenta se tine separat pentru marfuri – ceea ce se cumpara, se si vinde ca atare – apa. bere, vin, etc. Descarcarea se face cu formula pentru K – detalii aici. Pentru cocktailuri trebuie un retetar, in care se pun componentele din 301 – la sfarsit de luna nu este indicat ca firma sa aiba productie neterminata,

Restaurant

Factura materii prime

Pe baza raportului de bucatarie
345=711
si
371=345

Adaos comercial vanzare prin magazin propriu
371=378
….4428

EXEMPLU MONOGRAFIE IN EXCEL – CLICK AICI

Vanzare
4111=707
…..4427

Consum materii prime
601=301

Sursa – colegii de pe contacafe_club

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!