AcasăSituatii financiare anualeCum depunem si unde depunem online bilantul la 31.12.2011 (pe e-guvernare.ro)

Cum depunem si unde depunem online bilantul la 31.12.2011 (pe e-guvernare.ro)

Inainte de a incepe prezentarea pasilor, trebuie sa va spunem ca se recomanda sa folositi Internet Explorer pentru a incarca “Situatiile Financiare la 31.12.2011” pe e-guvernare.ro, deoarece cu alte browsere nu prea funcioneaza (am probat cu Mozilla Firefox si nu a mers).

Astfel, dupa ce ati introdus in Internet Explorer adresa de web – http://www.e-guvernare.ro/ – mergeti in pagina ce se incarca si dati click pe link-ul “Depunere declaraţii”, asa cum aveti prezentat in imaginea de mai jos. PS – nu uitati si de pagina noastra de Facebook click aici.

Dupa ce dati click, se va deschide o noua fereastra in browser, cu adresa https://formularunic.e-guvernare.ro/, unde vi se vor afisa textele “Formularul unic” si “Pentru a depune declaratiile ANAF apasati aici”. Practic, in urmatorul pas, trebuie sa dati click pe link-ul existent pe cuvantul “aici”, conform cu indicatia sagetii din imaginea de mai jos.

ATENTIE – INAINTE DE PASII URMATORI, INTRODUCETI IN PC/LAPTOP STICK-UL (E-TOKEN-UL) CARE CONTINE SEMNATURA ELECTRONICA.

Dupa click-ul pe link-ul existent pe cuvantul “aici” se va deschide o noua fereastra in acelasi browser, unde trebuie sa fiti atenti la cel existente sub textul “Pentru depunerea declaratiilor 112,100,300,390,394,710 si a formularelor S1001, F900, situatii financiare, raportari anuale, va rugam sa va autentificati mai jos:” si sa urmati pasii (conform cu imaginea de mai jos):
1 – mergeti si bifati punctul exinstent inaintea “Certificate Sign In”
2 – dati click pe butonul “Sign In”

DUPA CLICK-UL PE “Sign In” SE VA DESCHIDE O FEREASTRA IN CARE SELECTATI SEMNATURA ELECTRONICA CU NUMELE VOSTRU. DUPA ACEASTA SE VA INCARCA APLICATIA TOKEN-ULUI IN CARE TREBUIE SA INTRODUCETI PAROLA ACESTUIA (PAROLA SEMNATURII ELECTRONICE). DACA ATI FACUT TOTUL CORECT, ATUNCI VETI AJUNGE IN PAGINA CONFORMA IMAGINII DE MAI JOS, UNDE TREBUIE SA DATI CLICK PE “Declaratiile 112, 100, 300, 390, 394, 710 si formularele S1001, F900, situatii financiare, raportari anuale” (CUM VA PREZINTA SI IMAGINEA URMATOARE).

DUPA CLICK-UL PE “Declaratiile 112, 100, 300, 390, 394, 710 si formularele S1001, F900, situatii financiare, raportari anuale” SE VA DESCHIDE O NOUA PAGINA, CONFORMA CU IMAGINEA DE MAI JOS, IN CARE TREBUIE SA DATI IN PRIMA FAZA CLICK PE “Browse”, MOMENT IN CARE SE VA DESCHIDE FEREASTRA PENTRU A SELECTA PDF-ul IN CARE ATI FACUT BILANTUL (CU FISIERUL ZIP ATASAT). DUPA CE ATI SELECTAT FISIERUL IN PDF PENTRU BILANTUL LA 31.12.2011, DATI CLICK PE “Trimite” SI ASTEPTATI REZULTATUL PRELUARII.

IN ESENTA, REZULTATUL PRELUARII CONSTA IN FURNIZAREA DE CATRE SITE A UNUI INDEX DE INCARCARE, PE CARE TREBUIE SA IL NOTATI SAU SALVATI, DEOARECE CU EL VERIFICATI STAREA BILANTULUI DEPUS.

PENTRU ARTICOLE SI MODELE UTILE NECESARE LA BILANTUL LA 31.12.2011 – CLICK AICI

33 COMENTARII

  1. @daniela – multumim si noi pentru vizite
    @mihaela – dai validare, iti zice ca e ok si ca poti atasa documentele in format .zip, mergi la locatia unde este zip-ul la tine pe PC, dai open si se va incarca in PDF. atentie ca zip-ul sa nu fie mai amre de 10 mb

  2. Cred ca tot ca s-a scris este CORET (Fuctioneaza)
    Dar… am o intrebare>S-au modificat prevederile OMFP.52/2012 pct.2.16 si 2.31????
    Ori asa ca de la sine … se poate si asa! Fara temei juridic emis de normatorul de contabilitate, adica MFP.
    Intrebare
    -Daca ANAF a facut aceste modificari procedurale, fara Act Normativ, atunci cine va gestiona datele culese de prin economie de la toti raportorii de SFA???
    -De ce procedura IT a fost mutata de la ONRC la ANAF?
    E cool sa traiesti in Romania, care colcaie de tot felul de forte oculte.

  3. S-a modificat OMFP 52/2012???
    Cum de naiba a devenit procedura IT generalizata (nu ca n-as fi de acord cu asta), fara ca normatorul de contabilitate dintr-un stat membru UE sa emita vreo nota de rectificare ori altceva si acre sa fie publicat in M.Of. Partea I.
    Nu asa dragi concetateni ca este cool sa traiesti in România?????
    -De ce o procedura IT data in gestiunea unei entitati de interes public ONRC s-a mutat in supravegherea unei autoritati de stat???
    -E normala o asemenea chetiune intr-u stat membru UE???
    Apropo> Daca nu mai exista in România CODUL COMERCIAL de ce oare mai exista ONRC.

  4. […] Situaţiile financiare anuale simplificate, raportul consiliului de administraţie/ directoratului, raportul cenzorilor sau raportul auditorilor financiari, după caz, se depun la unităţile teritoriale ale MFP în format hârtie şi în format electronic sau numai în formă electronică pe portalul http://www.e-guvernare.ro, având ataşată o semnătură electronică extinsă – DETALII DEPUNERE ELECTRONICA AICI. […]

  5. -preferabil este sa fie scanate in (.pdf).
    -site ANAF l-am deschis si am transmis cu IE, Mozilla, Flock, Safari, Opera. Ca OS folosind Win XP SP3
    O sa incerc si din Linux Ubuntu

  6. Tb sa depun rap. cenzori, admin, note si decla. le-am scanat pdf, le-am arhivat si au 22 MB. ce fac??? le pot trimite nesemnate? sa fie .doc??

  7. @carolina – trebuie sa le faci la rezolutie de cca 200 dpi, ca sa iti incapa in 10 MB. scaneaza-le alb negru, la rezolutia de mai sus. in momentul atasarii fisierele trebuie sa fie deja in arhiva .zip

  8. @carolina – nu te sfatuiesc sa le pui asa, sincer. iti recomand sa mergi si sa le scanezi la un alt scanner, la un prieten de ex.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!