OMMFPS 2822/2011 – membrii CECCAR prin intermediul cabinetelor individuale pot să presteze servicii de intocmire a Revisal

2
219

In Monitorul Oficial al Romaniei nr. 920/23.12.2011 a fost publicat Ordin al ministrului muncii, familiei și protecției sociale privind modificarea anexei la Ordinul ministrului muncii, familiei și protecției sociale nr. 1.918/2011 – text integral – pentru aprobarea procedurii și actelor pe care angajatorii sunt obligați să le prezinte la inspectoratul teritorial de muncă pentru obținerea parolei, precum și a procedurii privind transmiterea registrului general de evidență a salariaților în format electronic.

Practic CECCAR a reusit modificarea anexei, acordându-se astfel posibilitatea ca membrii CECCAR care desfășoară activitate prin intermediul cabinetelor individuale să presteze servicii de intocmire a Revisal. Membrii Corpului persoane fizice nu trebuie sa se inregistreze ca si PFA, putand sa isi desfasoare activitatile doar in baza inregistrarii fiscale la organele competente (conform precizarilor CECCAR).

PENTRU CEI INTERESATI DE TEXTUL INTEGRAL AL ORDINULUI 2822 – CLICK AICI

Info aflata via – ceccargorj.ro

2 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.