ITM recomanda efectuarea copiilor de siguranţă după orice modificare a datelor din REVISAL

4
176

Inspectoratele Teritoriale de Munca recomanda – Atenţie mare – la efectuarea copiilor de siguranţă a bazei de date.

Este foarte recomandat efectuarea copiilor de siguranţă după orice modificare a datelor din REVISAL, deoarece recuperarea datelor de la ITM este posibil doar în versiunea veche (v2.0.6) ceea ce presupune prelucrarea in aplicaţia veche după care preluarea în aplicaţia noua şi introducerea din nou a datelor referitoare la salariu, etc.

Efectuarea copiilor de siguranţă se face simplu, se apasă butonul ”Salvare baza de date” din meniul Instrumente (vezi figura de mai jos). Totodată se recomandă ca datele de siguranţă să fie păstrate în alt loc decât programul în care se lucrează, de preferinţă pe CD sau stick!

Sursa – http://itmharghita.ro/

PENTRU CEI CARE NU S-AU INSCRIS LA NEWSLETTER – DAR CARE VOR SA FIE LA CURENT CU STIRILE IN DOMENIU – VA PUTETI ABONA LA EL ASTFEL – INTRODUCETI ADRESA DE MAIL IN PARTEA DREAPTA (SUB CALUPUL DE RECLAME) SI APOI CLICK PE “SUBSCRIBE”.

Articolul precedentSinteza saptamanii 07.11.2011 – 11.11.2011 (noutati contabilitate, fiscalitate, resurse umane)
Articolul următorInfo util cu privire la Formularul 170 (declaratia inventar)

4 COMENTARII

  1. CRED CA E UTILA CHESTIUNEA CU SALVAREA BAZEI DE DATE PENTRU CA ALTFEL E DIFICIL IN CAZUL CELOR CU SALARIATI MAI MULTI SA REFACA DIN NOU. MULTUMIM PT INFORMATIE!

  2. Eu nu pot transmite online, modificarile in revisal, pe site ITM. Nu accepta parola, e nevoie de o alta parola, pentru noua versiune, 5.0.6.010?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.