Precizari oficiale CECCAR cu privire la examenul de aptitudini

5
211

În legătură cu apariţia pe piaţă şi promovarea unui “Ghid practic pentru reuşita la Examenul de Aptitudini C.E.C.C.A.R. – sesiunea 2011”, menit să asigure promovarea examenului aptitudini, şi a zvonurilor referitoare la condiţiile de susţinere a examenului, conducerea C.E.C.C.A.R. face următoarele precizări:

1. Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România nu are nicio implicare în editarea şi comercializarea materialelor lansate pe piaţă sau care circulă pe internet, referitoare la pregătirea examenului de aptitudini, şi de aceea nu îşi asumă răspunderea pentru calitatea informaţiilor respective.

2. C.E.C.C.A.R. nu a aprobat sau autorizat o lucrare în domeniu ca sursă unică pentru pregătirea examenului de aptitudini din sesiunea 2011.

3. Nu au fost aprobate măsuri de modificare a condiţiilor de susţinere a examenului de aptitudini pentru viitor, şi de aceea toate zvonurile care circulă pe internet sunt eronate şi nefondate.

Sursa – ceccarbh.ro

Articolul precedentSanctiuni posibile pentru utilizatorii aparatelor de marcat electronice fiscale (info actualizat)
Articolul următorÎndrumări privind completarea Revisal 5.0.6 – oficiale si emise de Inspectia Muncii

5 COMENTARII

  1. cecar stie sa ia numai banii de la oameni dar nu face nimic pentru ei, pe langa aceasta angajatii din sucursale sunt si foarte obraznici, parca nu ar trai din banii nostri si datorita noua au un loc de munca,.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.