AcasăCodul munciiNoua aplicatie pentru Revisal va fii pusa la dispozitie peste o saptamana...

Noua aplicatie pentru Revisal va fii pusa la dispozitie peste o saptamana (oficial ITM)

Inspectoratul Teritorial de Muncă informează că varianta revizuită a Revisal (nu cea de evaluare prezenta acum pe inspectiamuncii.ro) va putea fi folosită începând cu 16 august. Totuşi, noua versiune nu va putea fi utilizată pentru depunerea registrului, care va fi transmis online către ITM utilizând în continuare versiunea curentă a Revisal.

Registrul general de evidenţă a salariaţilor cuprinde contractele individuale de muncă în desfăşurare la data intrării în vigoare a prevederilor hotărârii, indiferent dacă acestea sunt suspendate la data de 1 august 2011. Registrul se completează în ordinea încheierii, modificării, suspendării sau încetării contractelor individuale de muncă.

Completarea elementului referitor la salariu se realizează şi pentru contractele deja înregistrate, în termen de 90 de zile de la data intrării în vigoare a hotărârii. Registrul se completează de către angajatori cu ajutorul aplicaţiei informatice distribuită gratuit de Inspecţia Muncii sau cu ajutorul aplicaţiilor informatice proprii ale angajatorilor.

În vederea înregistrării prestatorilor de servicii la ITM, angajatorii au obligaţia de a informa în scris ITM-ul despre încheierea contractului cu prestatorul cu care a contractat serviciul de completare şi transmitere a registrului. Informarea ITM-ului se va efectua în termen de 3 zile lucrătoare de la data încheierii contractului de prestări servicii.

Sursa informatiiadevarul.ro

4 COMENTARII

  1. „Totuşi, noua versiune nu va putea fi utilizată pentru depunerea registrului, care va fi transmis online către ITM utilizând în continuare versiunea curentă a Revisal.”

    Si noi ce facem? Inregistram in paralel modificarile contractelor, ca nu inteleg? 🙂

  2. „Inspectoratul Teritorial de Muncă informează că varianta revizuită a Revisal (nu cea de evaluare prezenta acum pe inspectiamuncii.ro) va putea fi folosită începând cu 16 august.”

    Eu am inteles de aici ca nu mai e versiune de incercare, de asta am si pus intrebarea de mai sus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!