Noua aplicaţie Revisal conform Hotarârii de Guvern nr. 500/2011

12
204

Începând cu data de 1 august 2011, Inspecţia Muncii pune la dispoziţia angajatorilor care doresc să testeze versiunea de evaluare a aplicaţiei informatice Revisal, actualizată în conformitate cu prevederile Hotarârii Guvernului nr. 500/2011, următoarele:

– Revisal.5.0.evaluare (pentru Windows XP / Vista / 7) – link
– Ghid de instalare şi utilizare (format .pdf – Portable Document Format) – link

Etapa de testare şi evaluare se va desfăşura în perioada 1 august 2011 – 8 august 2011, iar propunerile şi observaţiile dumneavoastră pot fi transmise în acest interval, pe adresa de e-mail:

Versiunea de evaluare a aplicaţiei Revisal permite:
– preluarea datelor aferente registrului din versiunea anterioară a aplicaţiei Revisal, care trebuie să fie actualizată cu toate patch-urile publicate;
– adăugarea, modificarea şi corectarea datelor din registru în conformitate cu prevederile H.G. 500/2011;
– validarea registrului generat din aplicaţii proprii de gestiune a salariaţilor, altele decât Revisal, conform specificaţiilor publicate anterior pe site-ul Inspecţiei Muncii.

IMPORTANT! Având în vedere scopul enunţat, versiunea Revisal.5.0.evaluare nu va avea disponibilă funcţionalitatea de generare şi transmitere a registrului!

Precizăm că, până la momentul publicării versiunii finale a noii aplicaţii Revisal, transmiterea registrului în format electronic către inspectoratul teritorial de muncă se va realiza utilizând versiunea curentă a aplicaţiei Revisal (v2.0.6)

12 COMENTARII

 1. DESI IN PRIMA FAZA ESTE NUMAI PENTRU TESTARE VREAU SA VAD CUM O POT COMBINA CU VERSIUNEA VECHE A APLICATIEI REVISAL.
  MERCY CA A-TI AFISAT-O!

 2. Mda… testeaza daca ai ce! M-am chinuit s-o instalez ca in final sa-mi apara un ecran mare, frumos si complet negru 🙂

 3. trebuie completat in revisalul nou toti salariati ,adica si cei plecati si cu tot istoricul de la angajare si pina in prezent

 4. Buna ziua, imi poate spune cineva ce salariu trebuie sa trecem in revisal? stiu ca in lege spune salariul brut stipulat in contractul individual de munca, dar pentru persoanele cu acte aditionale cu modificari de salariu, trec ultimul salariu stabilit sau tot cel din contract? Dupa mine as trece ultimul salariu, ca pana la urma actul aditional este parte integranta a cim-ului, dar as vrea sa aud si alte pareri pe aceasta tema, Multumesc

 5. Am si eu niste nelamuriri cu noul Revisal.
  Daca am aditionale in fiecare luna din 2011, la aproape toti salariatii, cum le inregistrez in noul revisal , astfel incat sa se vada toate modificarile la fiecare salariat in parte? sau trebuie trecut decat ultimul salariu valabil la 01.08.2011? Atunci cum dovedesc eu (in lipsa cartii de munca dupa 01.01.2011) salariatului sau patronului ca am inregistrat toate aditionalele in fiecare luna de la 01.01.2011 pana la 01.08.2011 in revisal?
  Va rog mult sa-mi spuneti clar unde le introduc in revisal – la modificare contract- cu suma schimbata la fiecare luna si din urma sau numai pentru cele care vor fi de acum incolo ?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.